Campania ,,Hoţii sunt creativi, fii preventiv!”, lansată la Cluj

Campania naţională de prevenire a furturilor din locuinţe ,,Hoţii sunt creativi, fii preventiv!” a fost lansată marţi, 5 septembrie, la nivelul judeţului Cluj.

Lansarea campaniei a fost marcată prin organizarea, pe raza întregului judeţ, a unor acţiuni de informare a cetăţenilor cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţă, fiind distribuite materiale preventive.

Iniţiată de Poliţia Română, în parteneriat cu Groupama Asigurări SA, campania se derulează până la sfârşitul anului în curs, în activităţile proiectului fiind angrenaţi poliţiştii de prevenire, de investigaţii criminale, proximitate şi ordine publică.

Poliţiştii vor participa la întâlniri cu membrii asociaţiilor de proprietari şi alte grupuri ţintă în vederea transmiterii de informaţii destinate prevenirii furturilor din locuinţe şi vor fi intensificate acţiunile stradale şi distribuirile de materiale tematice, pentru creşterea gradului de conştientizare a publicului larg cu privire la vulnerabilităţile care pot duce la comiterea de furturi din locuinţe.

D.S.F.        

Articole din aceeasi categorie