Campania „Atenție la motocicliști!”, la a VI-a ediție

Peste 300 de motocicliști vor participa duminică, 13 mai, la Cluj-Napoca, la cea de-a VI-a ediție a campaniei privind prevenirea incidentelor rutiere.

Potrivit organizatorilor, evenimentul își propune tragă un semnal de alarmă către participanții la trafic (șoferi, motocicliști, pietoni) în vederea reducerii incidentelor rutiere. Scopul este „acela de a atrage atenția șoferilor să folosească mai des semnalizarea și oglinzile, motocicliștilor să fie temperați în efectuarea manevrelor, pietonilor să fie atenți când se angajează în traversarea străzii și nu numai”.

Evenimentul presupune o defilare moto, – care va începe de la Sala Sporturilor și va urma traseul: str. Plopilor – Calea Mănăștur – Calea Moților – str. Petru Maior – str. Napoca – Piața Unirii – b-dul Eroilor – Calea Dorobanților – Aleea Bibliotecii – b-dul 21 Decembrie 1989 – str. Memorandumului – str. Petru Maior – str. Napoca – Piața Unirii -, la finalul căreia participanții la trafic vor primi autocolante personalizate din partea motocicliștilor.

”Defilarea se va desfășura în coloană, cu însoțirea Poliției Rutiere. Aceasta va ocupa o singură bandă de circulație, astfel că traficul nu va fi blocat. Participanții la paradă NU vor să fie identificați cu cei care turează motoarele, se ridică pe o roată sau conduc cu viteze excesive în oraș” – precizează coordonatorul acțiunii, Paul Sorinca.

M. T.

Articole din aceeasi categorie