C.S. „Voința” Cluj i-a premiat pe cei mai buni dintre cei buni în 2018

Clubul Sportiv „Voința” Cluj și-a desemnat, marți, superlativele anului 2018. Clubul a obținut până la data de 30 noiembrie 58 de medalii la Campionate Mondiale, Europene, Naționale și Cupa României. Performanțele pot fi îmbunătățite, în condițiile în care în luna decembrie, sportivii de la „Voința” au fost sau mai sunt implicați în Campionatul European de Karate Tradițional (juniori și seniori), care se vor desfășura în perioada 6-9 decembrie, la Portoroz (Slovenia), Cupa României la ciclism, proba ciclocros (juniori 1 și 2, respectiv seniori), etapa a 3-a și etapa a 4-a, Memorialul „Teodor Silaghi” la box (juniori și seniori), care va avea loc la Salonta, pe 15 decembrie și Cupa „Alexandru Jurj” la box, ediția a 3-a (juniori și seniori), care se va desfășura tot pe 15 decembrie, la Oradea. Revenind, din cele 58 de medalii confirmate, 19 sunt de aur, 17 de argint și 22 de bronz. La Campionate sau Cupe Mondiale, sportivi de la „Voința” au cucerit 7 medalii de aur, la Campionatele Europene 3 medalii de argint și 5 de bronz, la Campionatele Naționale 8 medalii de aur, 5 de argint și 7 de bronz, iar la Cupa României 6 de aur, 8 de argint și 9 de bronz. La aceste rezultate remarcabile se adaugă alte nouă clasări pe podium la diferite concursuri internaționale și alte 115 la concursuri interne, din care 59 pe primul loc. „Suntem foarte mulțumiți de aceste rezultate și de efortul depus de sportivii noștri, însă un mare merit revine deopotrivă antrenorilor și părinților. Performanțele din 2018 nu puteau fi obținute fără multă muncă, or acești copii minunați își sacrifică copilăria pentru a fi la înălțime. Noi, atât cât ne stă în putință, încercăm să le răsplătim voința și să le oferim motivația să meargă mai departe, excelând în tot ceea ce fac” a declarat Gheorghe Căpraru, președintele C.S. „Voința” Cluj. În cadrul festivității de premiere care s-a desfășurat marți, la sediul clubului, situat pe Aleea „Valeriu Bologa”, nr. 55A, președintele Gheorghe Căpraru le-a înmânat sportivilor diplome, cupe, bani și cadouri specifice sărbătorilor de iarnă. Printre premiante s-au aflat și majoretele clubului, care se pregătesc sub bagheta doamnei instructoare Virgilia Nona. În 2018, echipa de majorete a C.S. „Voința” Cluj au obținut un loc 5 la Campionatul Național și o medalie de bronz la Cupa României, la care mai amintim și un loc 3 la Cupa de Majorete și dans modern „Gheorghe Șincai” Florești.

 

 

Cei mai buni sportivi ai C.S, „Voința” Cluj în 2018 pe ramuri de sport

Box (antrenori Florin Bordi și Iosif Hercz)

Andreea Riszt (aur la Campionatul Național și aur la Cupa României / juniori), Matias Nagyasi (aur la Cupa României / juniori), Beatrice Moldovan (aur la Campionatul Național și argint la Cupa României / juniori), Alisia Belovici (aur la Campionatul Națioanl / juniori), Alin Crișan (argint la Campionatul Național și bronz la Cupa României / juniori), Raluca Vașcar (bronz la Campionatul Național și bronz la Cupa României / juniori), Rareș Moldovan (bronz la Campionatul Național, argint la Cupa României, locul 1 la un concurs în Ungaria / juniori), Andrei Moscu (bronz la Campionatul Național / juniori).

Ciclism (antrenor Gheorghe Căpraru)

Bogdan Bondor (locul 10 la Campionatul Mondial din 102 participanți, proba four-cross, aur la Campionatul Național, aur la Cupa României), Iulian Zaharie (aur la Cupa României), Roland Kiss (aur la Campionatul Național, aur la Cupa României, aur și argint la Pro Trial Hungary / Miskolc), Alin Monac (argint la Campionatul Național, bronz la Cupa României), Radu Sarca (argint și bronz la Cupa României, locul 3 la Trofeul „Ardealul”), Adrian David Urs (aur  și argint la Cupa României), Cătălin Uivari (câștigător a două etape din Cupa României), Luca Câmpean (bronz la Cupa României).

Karate Tradițional (antrenori Monika Budușan și Gabriel Ormenișan)

Justin Schopf (două medalii de aur la Cupa Mondială din Serbia, argint și bronz la Campionatul European din Serbia, două medalii de argint la Campionatele Naționale), Daria Drăgan (aur la Cupa Mondială din Serbia, bronz la Campionatul European din Serbia, bronz la Campionatul Național), Răzvan Borbe (două medalii de aur la Cupa Mondială din Serbia, o medalie de argint și una de bronz la Campionatul European din Serbia, două medalii de argint la Campionatul Național), Tamara Colceriu (aur la Cupa Mondială din Serbia, două medalii de bronz la Campionatul European din Serbia și bronz la Campionatul Național), Luka Kerekes (aur la Cupa Mondială din Serbia, argint la Campionatul European din Serbia și argint la Campionatul Național), Diana Dănilă (bronz la Campionatul Național).

Tenis de masă (instructor Adrian Pascu)

Șerban Nascu, Zsolt Teleki, Alexandru Moldovan, Zoltan Jozsa, Mihai Miron, Tamaș Zsabo (locul 5 în Divizia ”B” seniori).

Triatlon / Duatlon

Corina Butuc / bronz la Campionatul Național de seniori.

 

 

 

 

 

Cristian FOCȘANU

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *