Bursă de 15.000 euro, oferită de Banca Transilvania

Banca Transilvania a anunţat că oferă, din acest an, Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull, care este în valoare de 15.000 de euro şi acoperă integral taxa de şcolarizare.

La competiția pentru obţinerea bursei se pot înscrie toţi cei care doresc, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat, cu minim 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi cunoştiinţe avansate de limba engleză.

Concursul se desfăşoară astfel: * 2 – 22 septembrie – înscriere * 23 – 29 septembrie – evaluarea candidaților * 30 septembrie – anunțarea câştigătorului prin newsroom BT şi pe site-ul EMBA University of Hull.

Pentru înscrierea este nevoie de următoarele acte: * CV în limba engleză, care să cuprindă şi informații despre realizări obținute în business și în afara acestuia, realizări academice și contribuția adusă comunității * eseu de maxim 500 de cuvinte, în engleză, cu tema “Ce înseamnă expansiunea digitalizării la nivel global pentru managementul unei afaceri / companii? ” * două recomandări, în engleză, din partea unor persoane cu care candidatul lucrează sau a lucrat, care să conțină datele de contact ale persoanei care recomandă şi antetul companiei / instutiției reprezentate de aceasta.

Trimiterea documentelor se face la adresa office@teecluj.ro, până în 22 septembrie.

În funcție de specializare, Management General sau Managementul Tehnologiei, câştigătorul bursei va avea putea învăţs despre mediul internațional de afaceri, consultanță, managementul proiectelor și economie, sau despre managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software şi inovație. Cursurile încep în 17 octombrie, în Cluj-Napoca, iar diploma de absolvire este valabilă internaţional. Din 2015, când a fost lansată, şcoala Executive MBA University of Hull din Cluj- Napoca are 75 de absolvenți, iar în prezent la aceasta studiază peste 50 de manageri și antreprenori.

Articole din aceeasi categorie