Biroul Acıbadem din Cluj-Napoca, deschis oficial

Biroul Acıbadem din Cluj-Napoca – reprezentanță oficială a grupului Acıbadem și spațiu menit să îi ajute pe clujenii cu probleme de sănătate să obțină tratamente de top în Turcia – a fost inaugurat la sfârșitul săptămânii trecute printr-un eveniment desfășurat la Muzeul de Artă, la care au participat consulul onorific al Turciei, Vasile Vita, membri ai lumii medicale clujene și reprezentanți ai conducerii spitalului.

Punctul de lucru din Cluj-Napoca este al treilea din România, după birourile din București și Constanța. Acesta funcționează de câteva luni și, potrivit reprezentanților biroului, deja există pacienți care s-au tratat cu succes la clinicile Acıbadem.

„Prin această deschidere oficială dorim să venim mai aproape atât de pacienții din zona de nord-vest a României, cât și de comunitatea medicală din Cluj-Napoca. În fond, cu toții lucrăm înspre același obiectiv – sănătatea pacienților care ne calcă pragul”, a declarat Liliana Aldanmaz, directorul reprezentanței locale Acıbadem.

Ilyas Benveniste, directorul de relații internaționale, a prezentat, pe scurt, activitatea grupului Acıbadem. Cu un impresionant număr de 5 milioane de pacienți în 2017, grupul reunește, sub aceeași umbrelă, o universitate recunoscută internațional, laboratoare performante (de anatomo-patologie, genetică și celule stem), servicii de asistență mobilă (pre- și post-spitalizare) și servicii adiacente, precum management de proiect,  catering sau curățenie. În prezent, Acıbadem dispune de: 11 centre oncologice (chirurgie, radioterapie, chimioterapie), 16 centre de cardiologie (cardiologie pediatrică, pentru adulți și chirurgie cardiacă), 13 centre pentru fertilizarea in vitro (infertilitate-IVF), 10 centre de transplant (ficat, rinichi, măduvă osoasă), 9 centre pentru tratamentul coloanei vertebrale, un centru de medicină sportivă, acreditat de FIFA, și 6 centre de chirurgie robotică.

Prin intermediul reprezentanței din Cluj-Napoca, cei cu diverse probleme de sănătate pot primi evaluări ale dosarelor medicale sau pot solicita o a doua opinie medicală, prin sistemul de consultații la distanță.

M. T.

Articole din aceeasi categorie