Biciclist accidentat mortal, la Luna

Un biciclist a decedat după ce a fost lovit de o maşină, pe raza comunei Luna. Accidentul s-a petrecut duminică, la ora 19:51, pe DN15 E60.

„Din primele verificări reiese că un bărbat de 32 de ani, din judeţul Neamţ, care conducea o autoutilitară, pe timp de noapte şi ploaie Bicicletatorenţială, a surprins şi accidentat un biciclist de 67 de ani, din Cîmpia Turzii, care se afla pe carosabil. Cei doi conducători de vehicule circulau pe DN15 E60, din direcţia Luduş, spre Turda, accidentul petrecîndu-se între localităţile Luna şi Luncani” – a anunţat IPJ Cluj.

Potrivit poliţiştilor, biciclistul nu purta îmbrăcăminte fluorescent reflectorizantă, iar bicicleta nu era dotată corespunzător.

Accidentul s-a soldat cu decesul biciclistului şi pagube materiale de 10.000 lei.

● Cu o zi înainte, sîmbătă, 20 septembrie, ora 16:10, la Ciucea s-a petrecut un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

În acest caz, un bărbat de 65 de ani, din judeţul Vîlcea, care conducea un autoturism înspre Oradea, a surprins şi accidentat grav o femeie de 21 de ani, din judeţul Sălaj. Aceasta, în calitate de pieton, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis şi nesemnalizat cu trecere pentru pietoni.

În urma impactului, tînăra a suferit leziuni grave şi a fost transportată la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie