Biblioteca Județeană „Octavian Goga”: Activități dedicate Săptămânii Naționale a Voluntariatului

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” organizează, cu prilejul Săptămânii Naționale a Voluntariatului (SNV), o serie de activități susținute cu ajutorul voluntarilor programului propriu „Implică-te și dăruiește. Fii voluntar!”.

Activitatea centrală a acestei săptămâni o constituie ediția a IV-a a Bibliotecii Vii „Trăind în același univers”, unde oamenii – „cărți vii” vor împărtăși din experiențele inedite cu care se confruntă în practicarea diverselor meserii. Cei care vor să citească aceste „cărți” sunt așteptați miercuri, 16 mai, de la ora 13:00, la Secția pentru Adolescenți a bibliotecii, situată pe Calea Dorobanților nr. 104, etaj IV.

Celelalte activități care se vor desfășura la sediul partenerilor bibliotecii, pe parcursul Săptămânii Naționale a Voluntariatului, sunt: activitate interactivă pe tema voluntariatului, la internatul Școlii Gimnaziale Speciale Centru de Resurse privind Educația Incluzivă/Integrată (16 mai, ora 17:00); oră de lectură și donație de publicații seriale din partea Bibliotecii Județene către Centrul de Îngrijire și Asistență a Vârstnicului (17 mai, ora 10:30); oră de limba engleză la Centrul de Zi pentru Vârstnici nr. 1 (18 mai, ora 11:00).

Organizată de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, ediția a XVII-a a Săptămânii Naționale a Voluntariatului se desfășoară în perioada 14-20 mai 2018.

M. T.

Articole din aceeasi categorie