Bărbați reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj

Trei bărbați, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și ultraj, au fost reținuți 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile.

„La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați să intervină în zona unui local public din Aghireșu-Fabrici, unde se reclama tulburarea ordinii și liniștii publice. La fața locului, polițiștii au identificat mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice și care au devenit recalcitrante la vederea organelor de poliție. Pentru menținerea ordinii publice, la fața locului a fost solicitată și intervenția polițiștilor de acțiuni speciale” – informează IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, în urma intervenției, 5 persoane au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției orașului Huedin pentru lămuriri. Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 34 de ani, din Cluj-Napoca și Aghireșu-Fabrici, au fost reținuți pentru 24 de ore, cei în cauză fiind cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj (aceștia au adresat și amenințări cu acte de violență polițiștilor care au intervenit la fața locului). La data de 10 iunie, reprezentanții parchetului au dispus față de cei trei bărbați măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie