Bărbați identificaţi şi reţinuţi pentru furt calificat şi infracţiuni rutiere

Doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unui furt calificat au fost identificați și reținuți de polițiști. Unul dintre ei este cercetat şi pentru conducerea unui vehicul fără permis, după ce a fost depistat în trafic, de două ori, conducând pe raza municipiului Cluj-Napoca.

„În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, în colaborare cu poliţiştii secţiilor 6 şi 7 şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului Criminalistic, au reuşit identificarea şi documentarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, de 23 şi 45 de ani, din Cluj-Napoca. Conform verificărilor efectuate, în noaptea de 03/04 martie a.c., cei în cauză ar fi pătruns fără drept într-un magazin de piese auto din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras 5 acumulatori auto, în valoare de circa 1.500 de lei. Bărbatul în vârstă de 45 de ani este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. În perioada decembrie 2017 – martie 2018, cel în cauză a fost depistat de două ori de către poliţiştii clujeni conducând un autovehicul pe raza municipiului Cluj-Napoca, deşi nu avea permis de conducere” – informează IPJ Cluj.

Îm urma depistării celor doi, prejudiciul a fost recuperat integral, bunurile fiind predate persoanei vătămate. Având în vedere probatoriul administrat, cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost prezentat instanţei, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, bărbatul de 23 de ani urmând a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie