Bărbat reţinut pentru tentativă de tâlhărie şi viol

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au identificat şi reţinut un bărbat bănuit de comiterea unor tentative la infracţiunile de tâlhărie şi viol. Ulterior, magistraţii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

„În fapt, la data de 8 iulie a.c., în jurul orei 3:00, un bărbat a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 79 de ani, din comuna Geaca, unde, prin ameninţări şi constrângeri fizice, a încercat să sustragă bani şi să întreţină relaţii sexuale cu aceasta.

Femeia, promiţând bărbatului că se duce în camera alăturată să îi aducă bani, a reuşit să iasă din locuinţă. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la adresa indicată şi au efectuat cercetarea la faţa locului. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit, în scurt timp, să îl identifice şi să îl depisteze pe cel bănuit de comiterea faptei, stabilind că este vorba despre un tânăr de 23 de ani, din comuna Cămăraşu” – informează IPJ Cluj.

La data de 8 iulie, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi viol, în forma tentativei. La data de 9 iulie, magistraţii din cadrul Judecătoriei Gherla au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie