Avocata Flavia Maier, noul decan al Baroului Cluj

Avocata Flavia Maier a câștigat alegerile organizate duminică pentru funcția de decan al Baroului Cluj, aceasta având până acum funcția de consilier în cadrul organizației.

Cei peste 600 de membri ai Baroului Cluj prezenți la Adunarea Generală au ales decanul organizației și membrii Consiliului Baroului. În cursa pentru funcția de decan au fost înscriși actualul șef al baroului Mircea Pop, prodecanul Călin Budișan și Flavia Maier, fiica Mariei Giurcă, fost decan al Baroului Cluj. În urma scrutinului, Flavia Maier a obținut 254 de voturi, Mircea Pop 210 voturi iar Călin Budișan 169 voturi. Noul decan este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș – Bolyai și activează în cadrul Baroului Cluj din anul 1994.

Flavia Maier își propune să acționeze pentru ca avocații să-și recâștige din prestigiul de altă dată și să se impună în fața tuturor ca membri ai unei profesii de elită. „Sunt pe deplin conștientă de faptul că ceea ce s-a pierdut în timp nu se poate recâștiga peste noapte și că poate va fi nevoie să treacă ani până la momentul la care profesia noastră să redevină ceea ce a fost. Cred însă că trebuie să încetăm a sta deoparte privind pasiv cum ne transformăm în auxiliari ai justiției în timp ce alte profesii prosperă din activități care odinioară erau ale profesiei noastre, sau suportând diverse umilințe de tot felul, cu teama că o poziție fermă va dăuna intereselor celor pe care-i apărămââ, a arătat Maier.

C.P.

Articole din aceeasi categorie

One Response to Avocata Flavia Maier, noul decan al Baroului Cluj

  1. tudor

    Excelent articolul. Felicit publicatia pt. echidistanta si reflectarea corecta a realitatii. Doamnei decan sa-i fie bine si sa aduca plusul de profesionalism de care are nevoie aceasta institutie.
    DOAMNA DECAN NU VA LASATI INTIMIDATA DE NIMENI SI DE NIMIC noi care stim cine sunteti cu adevarat VA VOM SUSTINE MEREU.
    SUCCES!