Au început înscrierile la competiție de startup-uri de tehnologie Startup Avalanche

Companiile care doresc să se înscrie la copetiţia internațională de startup-uri Startup Avalanche, organizată în cadrul evenimentului de tehnologie Techsylvania, în parteneriat cu fondul de accelerare clujean Risky Business, o pot face la adresa https://www.f6s.com/startupavalanche

Câștigătorii competiției, care va avea loc între 17 și 20 iunie, la Cluj-Napoca, vor pleca spre Silicon Valley, unde sunt aşteptaţi de unii dintre cei mai importanţi investitori şi fonduri de investiţii în tehnologie.

Startup Avalanche este una dintre cele mai importante competiţii de startup-uri de tehnologie din sud-estul Europei. Încă de la prima ediție, cele mai bune startup-uri din ţări diferite si-au prezentat proiectele în faţa a zeci de investitori din întreaga lume. Anul acesta, speakerii și juriul includ investitori de top la nivel european în startup-uri early stage. Toate echipele selectate pentru a lua parte la competiție vor beneficia de training individual, acces la conferință și suport în ceea ce privește documentele necesare ulterior.

Competiţia este organizată în cadrul Techsylvania, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din estul Europei, care reuneşte, timp de patru zile, speakeri internaționali, investitori, antreprenori și lideri ai industriei. Startup Avalanche este organizatăîn parteneriat cu Risky Business, primul fond de accelerare din România, format din peste 30 de investitori locali, care investesc în startup-uril, având la dispoziţie 250.000 de euro pentru primul an de activitate. Risky Business investeşte cca 20.000 de euro per startup, cu co-investiţie de până la 100.000 de euro din partea partenerilor săi.

Ne bucurăm că, împreună cu Techsylvania, reușim să creăm oportunități atât pentru startup-urile aflate la început de drum, cât și pentru investitori și întreaga comunitate. La fel ca și anul trecut, câștigătorii compeţitiei vor pleca în Silicon Valley, unde se vor întâlni cu unii dintre cei mai mari investitori şi fonduri de investiţii în tehnologie din lume, pentru a-și promova proiectul la nivel internațional”, a declarat Jennifer Austin, co-fondatoare Risky Business.

Anul trecut, competiția a adunat startup-uri din 9 țări din Europa și America, care și-au prezentat proiectele în faţa a zeci de investitori din întreaga lume. Echipa câștigătoare a ediției din 2016 a fost un startup accelerat de fondatorii Risky Business. Membrii echipei au beneficiat de o bursă în cadrul Universității Draper, una dintre cele mai mari academii antreprenoriale din Silicon Valley.

V.D.

Articole din aceeasi categorie