Asfaltări în ritm alert la Gherla

Edilii municipiului Gherla ştiu foarte bine că perioada modernizărilor de străzi şi trotuare este vara. Nu întâmplător, în sezonul călduros se intensifică lucrările de reabilitare a străzilor.

Primăria Municipiului Gherla a luat din timp măsurile necesare  efectuării acestor investiţii. În acest an, până în prezent s-au finalizat deja lucrările pe o porţiune a străzii Tudor Vladimirescu şi pe toată strada Castanilor. De asemenea au fost reînnoite lucrările pe străzile Pescarilor, Abator şi Teilor. În prezent se lucrează la finalizarea modernizării străzii Gelu, pe o porţiune lucrările fiind terminate.

După planurile administraţiei locale, în viitor se vor moderniza străzile din lotul 6, grupa 3 (aşa au fost denumite etapele de lucru de către edilii oraşului). Aici sunt incluse şi străzile din zona centrală a municipiului (cum sunt străzile Ştefan Cel Mare sau Dragoş Vodă), artere de circulaţie ce au mare nevoie de reabilitare, mai ales prima, aflată într-o stare critică. După cum îi cunoaştem pe cei care conduc destinele urbei, avem speranţa ca şi aceste străzi să fie cuprinse în planul de reparaţii.

Recent, prin grija Primăriei, la Gherla au fost asfaltate aleile principale ale parcului mare, unde angajaţii de la SC ADP SA (fosta RADP) au mai executat şi alte lucrări de reamenajare a spaţiilor verzi şi a terenurilor de joacă pentru copii. De asemenea, a fost pus la punct şi lacul de agrement din mijlocul parcului.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie