Apel umanitar: Vlăduț crede în Moș Crăciun și are nevoie de ajutorul nostru!

Vlăduț este un copil de 6 ani, care a fost diagnosticat de curând cu o boală cruntă: neuroblastom pe suprarenale și alte două tumori pe plămâni. Pentru operație și tratament oncologic el trebuie urgent să ajungă în Israel, la spitalul Shelba Medical Center, cel mai mare centru medical din această țară. Costurile operației și tratamentului ajung la suma de 500.000 de dolari.

“Am aflat pe 9 noiembrie, atunci când întâmplător i-am făcut o ecografie” își începe povestea Eli Ranetescu, mama lui Vladut. “Practic nu avea nici un simptom specific. Atunci când stătea mai ghemuit îl durea puțin în partea dreaptă, însă imediat ce-și revenea la poziția inițială durerea trecea instantaneu. Am aflat ulterior că durerea o provoca tumora mare de pe suprarenale care apăsă unul dintre organe în momentul în care se ghemuia”.

S-a internat la Spitalul de Urgență pentru copii Maria Sklodowska Curie, unde i s-a refăcut ecografia și a dat analize la sânge, apoi a urmat Computerul Tomograf (CT), la care s-au mai văzut încă două tumori mici, pe peretele toracic. Rezultatele analizelor copilului au fost trimise la spitale din mai multe țări, iar în prezent, după ce au analizat dosarul lui Vlăduț, spitalul Shelba Medical Center din Israel a acceptat să-l opereze și să urmeze tratamentul oncologic acolo.

Boala lui este într-un stadiu avansat și Vladut trebuie să fie operat de urgență, dar părinții lui nu reușesc să acopere singuri costurile intervenției și tratamentului, care ajung până la suma de 500.000 de dolari.

Acest copil cu față de înger crede în Moș Crăciun, iar noi suntem oameni și ne dorim să-l ajutăm pe Vlad să aibă sărbători cât mai fericite alături de familia lui!

Conturile deschise pentru Vlad sunt următoarele:

EUR RO29BACX0000003158410005-Unicredit

RON RO56BACX0000003158410004-Unicredit

BACXROBU

Titular: Circiu Elisabeta Paula

Fiecare donație contează, fiecare distribuire poate să-l ajute pe Vlăduț să trăiască alături de familie și să continue să creadă în Moș Crăciun.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *