Antonio Conceicao (CFR Cluj): Dinamo ne poate pune multe probleme

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Dinamo îi poate pune multe probleme campioanei României, chiar dacă trece printr-o perioadă slabă.
„Dinamo ne poate pune multe probleme. Este adevărat că e o echipă care are anumite probleme interne, eu sunt foarte interesat şi preocupat de acest meci, deoarece problemele pe care le au ei pot da o motivaţie şi o ambiţie în plus jucătorilor. Trebuie să fim foarte preocupaţi de atitudinea noastră, de jocul pe care o să-l facem, pentru că vom întâlni o echipă cu jucători foarte buni, o echipă care cu siguranţă îşi doreşte să obţină un rezultat bun. Vom trata partida cu respect şi concentrare maxime şi vom da totul pentru a câştiga’’, a afirmat tehnicianul lusitan.
Pe lângă probleme medicale mai vechi pe care le au Mate Males şi Ovidiu Hoban, CFR nu va putea conta în meciul cu Dinamo pe Omrani, care e suspendat. Căpitanul Mario Camora a făcut o mică entorsă şi o decizie în cazul său va fi luată după ultimul antrenament dinaintea jocului.
Antrenorul campioanei României se teme de terenurile grele în acest sfârşit de an, dar speră că pe Stadionul Dinamo gazonul va fi unul bun: „Sper ca terenul să fie bun de joc. Nu e uşor, deoarece toată lumea întâmpină dificultăţi în acest sens. E important ca oamenii de la Ligă, de la Federaţie şi de la Sindicatul fotbaliştilor să vadă aceste lucruri şi să se gândească dacă este bine să se joace în continuare fotbal. Nu este uşor pentru jucători, am văzut şi la meciul FCSB – Gaz Metan Mediaş că au întâmpinat dificultăţi. Şi noi am avut ceva probleme în ultimele 20 de minute la meciul cu Voluntari, pentru că terenul a devenit destul de tare. E important să ne gândim la sănătatea jucătorilor. Unele gazoane arată bine, altele nu, însă fotbalul trebuie să fie pentru toată lumea un spectacol. Îmi doresc tare mult ca terenul să fie unul bun mâine şi să ne facem jocul’’.
Meciul dintre Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj va avea loc marţi, de la ora 20,00, în Şoseaua Ştefan cel Mare, în etapa a 18-a a Ligii I.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *