Angajări la NTT DATA

Echipa NTT DATA Romania a depășit în octombrie 1.500 de angajați și colaboratori, intenţia companiei fiind de aangaja încă 100 de persoane până la sfârşitulanului. În momentul de față în companiei există peste 100 poziții deschise, printre care se numără cele de developeri, project managers, arhitecți, operations managers, precum şi persoane cu experiență în tehnologiile Java, .NET, Embedded, ABAP, C#C++, dar și consultanță SAP, AMS și testare automată.

NTT DATA Romania a anunţat că a înregistrat în primele 10 luni ale anului o cifră de afaceri de 43,3 milioane euro, în creștere cu 50,22% față de aceeași perioadă a anului anterior. O creștere semnificativă de peste 70% a fost înregistrată pe piața locală, unde la sfârșitul lunii octombrie erau înregistrate venituri de peste 10,6 milioane euro. Un rol important l-au avut proiectele de implementare SAP și evoluția permanentă a produsului propriu Clarvision ERP. Prognoza de venituri pentru anul fiscal (care a început la1 aprilie şi se încheie la aceeaşi dată a anului viitor) este de 57,26 milioane euro, în creștere cu aproximativ 42% față de anul fiscal anterior.

NTT DATA Romania face parte din compania NTT DATA, un furnizor mondial de servicii IT şi un partener în inovaţie, cu sediul central în Tokyo şi cu operaţiuni de afaceri în peste 50 de ţări.

Articole din aceeasi categorie