Ambasada SUA: Perioada de înscriere la Loteria Vizelor va reîncepe miercuri

Perioada de înscriere la Loteria Vizelor (DV-2019) va reîncepe miercuri, după ce s-au înregistrat probleme tehnice, iar toate dosarele depuse înainte de această dată trebuie retrimise pentru a fi luate în considerare, informează un comunicat al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, transmis AGERPRES.

Iniţial, înscrierile pentru Loteria Vizelor au fost anunţate începând cu data de 3 octombrie. Procesul va fi reluat, din cauza unor probleme care au vizat „integritatea procedurii” de selecţie. Noua perioadă de înregistrare electronică pentru DV-2019 va începe miercuri, 18 octombrie, la ora 19:00 (ora României) şi se va încheia miercuri, 22 noiembrie, la ora 19:00 (ora României).

Orice înregistrare făcută înainte de 18 octombrie nu va fi luată în considerare. „Vă puteţi înregistra din nou fără să fiţi descalificat din cauza trimiterii mai multor înscrieri. Persoanele care se vor înregistra de mai multe ori în timpul noii perioade de înscriere vor fi descalificate”, mai precizează Ambasada SUA. Departamentul de Stat va trimite un mesaj e-mail automat către fiecare participant la programul Diversity Visa de la care s-a primit o înscriere înainte de 18 octombrie, la adresa de e-mail de la care s-a făcut înscrierea, cu îndrumarea de a accesa pagina dvlottery.state.gov pentru un anunţ important.

Participanţii pot accesa noul formular de înscriere electronică (E-DV) pe pagina oficială E-DV, la adresa dvlottery.state.gov, pe perioada înscrierii. Instrucţiuni referitoare la programul DV sunt disponibile pe pagina Departamentului de Stat, la travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html. Toate celelalte cerinţe de calificare rămân neschimbate.

Articole din aceeasi categorie

One Response to Ambasada SUA: Perioada de înscriere la Loteria Vizelor va reîncepe miercuri

  1. Poate se gandesc Ambasada SUA sa ne scoata vizele definitiv, iar Romania sa intre in randul tarilor civilizate