„Alergãm pentru cei care NU pot alerga”, ediţia a 3-a

Asociaţia Camera de Sus Turda în parteneriat cu Primãria Municipiului organizeazã crosul umanitar „Alergãm pentru cei care NU pot alerga”, ediţia a 3-a.

Evenimentul are ca scop susţinerea copiilor din cadrul Centrului de recuperare psiho-neuro-motorie pentru copii cu handicap „Sf. Irina”, Turda şi a sportivilor din cadrul Clubului Sportiv al Persoanelor cu Handicap Locomotor „Oameni pentru Oameni” Turda. Banii adunaţi în urma crosului umanitar, proveniţi din taxele de participare şi sponsorizãri, vor contribui la amenajarea unui traseu terapeutic multisenzorial lângã clãdirea centrului Sf. Irina, la lucrãri de reparaþii şi reamenajare a parcului pentru copiii cu dizabilitãţi din curtea centrului Sf. Irina şi vor acoperi bugetul necesar pentru ca sportivii clubului Oameni pentru Oameni sã poatã participa la concursurile naţionale destinate persoanelor cu handicap în acest an.

Evenimentul are loc sâmbãtã, 18 mai 2019, începând cu ora 10:00, în zona centralã a Municipiului Turda, participanţii urmând sã alerge în trei probe diferite: MAIN – 4 km, pentru alergãtori peste 15 ani; JUNIOR – 1 km, pentru elevi între 7-14 ani; WALK (plimbare) – o probã fãrã distanţã minimã de alergat sau limitã de vârstã, aşa încât orice persoanã poate participa, indiferent de vârstã sau condiţie fizicã.

Taxa de participare este de 20 lei pentru probele Main şi Walk, şi 5 lei pentru proba Junior. Taxa se plãteşte înaintea evenimentului la standurile de informaţii, în ziua crosului (18 mai 2019, intervalul orar 8:30 – 10:00). Aceasta reprezintã donaţia minimã pe care o puteţi oferi în scop caritabil şi include numãrul de concurs, acces la punctele de hidratare şi tot respectul persoanelor cu handicap. Primii 100 de participanţi care se înscriu online la linkul de mai jos vor beneficia în kitul de concurs şi de tricoul oficial al evenimentului.

LINK ÎNSCRIERE: https://goo.gl/forms/DJKgn98Q90wqtduH2

Alergarea se va desfãşura urmãrind traseul disponibil la link-ul de înscriere. ”Vã provocãm sã participaţi la acest eveniment caritabil şi sã alergaţi pentru cei care NU pot alerga! Prezenţa voastrã la eveniment este o oportunitate de implicare în rezolvarea unei nevoi speciale. Vã mulţumim anticipat pentru participare”, au transmis organizatorii.

Articole din aceeasi categorie