Agraria se va desfăşura în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu

Consiliul Judeţean Cluj a anunţat că Parcul Industrial Tetarom III din Jucu va găzdui în această săptămână, în perioada 19 – 22 aprilie, cea de-a 24-a ediție a Târgului internațional pentru agricultură, industrie alimentară și zootehnie Agraria, cel mai mare eveniment de profil din Transilvania.

Organizat pentru a patra oară consecutiv în Parcul industrial Tetarom III, evenimentul se anunță a fi unul de mare amploare, la târg urmând să participe peste 350 de expozanți proveniți din 11 țări europene.

Consiliul Județean va fi reprezentat în cadrul târgului de două dintre entitățile înființate din inițiativa forului administrativ județean și finanțate din bugetul acestuia: Asociația Produs de Cluj și Clusterul Agro Transilvania. Asociaţia Produs de Cluj va fi prezentă în sectorul E90 al Târgului, cu 21 de standuri, în care artizani clujeni își vor expune produsele proprii, precum costume populare specifice zonei Clujului, obiecte de artizanat, produse de marochinărie şi bijuterii lucrate manual. Nu vor lipsi nici lavanda, uleiurile presate la rece, mierea de albine, turta dulce, dulceţurile, sucurile naturale, ciocolata sau prăjiturile de casă.

Agro Transilvania Cluster, asociație constituită din inițiativa Consiliului Județean Cluj în scopul promovării colaborării între entitățile de afaceri din sectorul agro-industrial, mediul academic, autoritățile locale și institutele de cercetare, va fi prezent la Agraria în cadrul aceluiași sector-E90. Clusterul va ocupa un stand de aproximativ 200 de mp în cadrul căruia, pe întreaga perioadă de desfășurare a târgului, vor avea loc o serie de show-uri culinare, preparatele realizate din produsele proprii ale membrilor clusteruluzi putând fi achiziționate direct de la stand. De asemenea, va fi amenajată și o zonă de office unde vor fi prezentate serviciile furnizate de cei peste 70 de membri actuali ai Asociației dar și un studio TV de unde Agro TV va realiza transmisiuni live.

Articole din aceeasi categorie