Afaceri de peste 3,2 milioane euro pentru Transart

Producătorul de software de business Transart a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 3,2 milioane euro, 76 clienți noi și peste 1.300 clienți activi.

Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru afaceri din România, aplicaţiile companiei fiind utilizate şi în peste 35 de țări. Firma colaborează cu mai mulşte companii multinaționale din regiune, printre care Unilever South-Central Europe, Molson Coors Central Europe, A&D Pharma & Mediplus, Heineken, Walmark, Johnson & Johnson, Strauss, Kandia, Parmalat, Skills In Healthcare sau Danone.

Printre clienții noi din 2017 figurează Intex, Punctual Comimpex, Farel Impex, Redis, Farmexpert DCI, Novaservis Ferro Group, E-WOW Electric Mobility, Arhiepiscopia Vadului Feleacului și Clujului, Inno Robotics, Orthoprofile, Esprit Group, Gebo Tools, Baroque Books & Arts, Brand Computers, Ecomas Energosystem, Ecovital Kosmetik, Libra Office IND, Romtank sau Zass România. De asemenea, în 2017 compania a semnat sau a prelungit parteneriate cu lideri mondiali în domeniul inovației și tehnologiei, cum ar fi Microsoft, Qlik sau Tableau.

V.D.

Articole din aceeasi categorie