Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj lansează zborurile spre Atena, operate de compania aeriană Aegean Airlines

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a inaugurat marţi, 12 iunie, zborurile regulate spre capitala Greciei, Atena, zboruri operate de cea mai nouă companie aeriană parteneră, Aegean Airlines.

Aegean Airlines, membru al Star Alliance și cea mai mare companie aeriană din Grecia, care a fost desemnată în ultimii 7 ani consecutivi “Cea mai bună companie aeriană regională din Europa”, oferă 2 zboruri săptămânale, în zilele de marţi şi vineri, către Aeroportul Internațional Atena „Eleftherios Venizelos”.

În prezent, Aegean Airlines, oferă pasagerilor săi o reţea compusă din 153 de destinaţii din întreaga lume (31 destinaţii interne şi 122 internaţionale) localizate în 44 de ţări. Reţeaua de rute extrem de variată permite conectarea facilă cu minunatele insule greceşti, dar şi spre destinaţii din bazinul Mediteranei sau Orientul Mijlociu. Zborul direct Cluj-Napoca – Atena, disponibil de două ori pe săptămână, în sezonul de vară 2018, reprezintă astfel cea mai bună opțiune de călătorie spre aceste destinaţii, datorită duratei reduse a transferului din Atena.

Zborurile de aproximativ două ore, vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 174 locuri. Mai multe detalii privind preţul biletelor şi modalitaţile de rezervare pentru noua destinație operată de pe aeroport se găsesc pe site-ul https://en.aegeanair.com/.

Ruta

Zile de operare

Orele de operare

Perioada de operare

Cluj-Napoca – Atena

Marți, Vineri

10:55 (CLJ)  –

12:50 (ATH)

12 iunie 2018 –

29 septembrie 2018

Atena – Cluj-Napoca

8:10 (ATH) –

10:15 (CLJ)

 

Articole din aceeasi categorie