Admitere la USAMV Cluj-Napoca, sesiunea de toamnă

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a anunțat că scoate la concurs pentru anul universitar 2019-2020, sesiunea de toamnă, la studiile de licență, 552 de locuri, din care 196 bugetate, în 21 de programe de studiu acreditate în cadrul celor cinci facultăți: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, Facultatea de Medicină Veterinară și Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor.

La Facultatea de Medicină Veterinară mai sunt doar 30 de locuri cu taxă, care vor putea fi glisate la buget în funcție de nota de admitere a candidaților.

Înscrierile pentru studiile universitare de licență au început luni, 9 septembrie, și se vor încheia în 20 septembrie. Selecția candidaților USAMV Cluj-Napoca la studiile universitare de licență (pe domenii și programe de studii) se va face, între 20-26 septembrie, prin concurs de admitere, după media obținută la examenul de bacalaureat, cu excepția Facultății de Medicină Veterinară (FMV), care are probe specifice de concurs.

Oferta educațională pentru masterat cuprinde, în sesiunea de toamnă, 245 de locuri, din care 21 sunt bugetate, iar pentru studiile universitare la distanță sunt alocate 117 locuri cu taxă, în sesiunea de toamnă.

În total, pentru anul academic 2019-2020, USAMV Cluj-Napoca a scos la concurs 1.338 locuri bugetate și 1.101 locuri cu taxă.

Detalii privind sesiunea de admitere de toamnă, la adresa http://admitere.usamvcluj.ro/

Articole din aceeasi categorie