Activități educative derulate de Biblioteca Județeană „Octavian Goga”

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj organizează, la începutul lunii februarie, o serie de manifestări care îşi propun să aducă publicul clujean mai aproape de bibliotecă, de informația de calitate și de cultură.

Joi, 1 februarie, va avea loc redeschiderea Filialei „Traian Brad”, în urma lucrărilor de reabilitare termică. Conform celor anunțate de CJ Cluj, sub a cărui autoritate funcționează Biblioteca, Filiala „Traian Brad”, ce deservește cel mare cartier al municipiului, își așteaptă vizitatorii cu un spațiu nou destinat studiului și cu spații modernizate destinate copiilor și adolescenților. Aici, de la ora 13:00 se va desfășura festivitatea de premiere a celor mai bune publicații tipărite în județul Cluj în anul 2016, în cadrul Anului Editorial Clujean, ajuns la a XI-a ediție. Festivitatea va fi urmată și de o premiere a cititorilor fideli și a voluntarilor filialei.

Tot joi, 1 februarie, Biblioteca Județeană „Octavian Goga” propune iubitorilor de carte să se bucure de lectură în cadrul Zilei Internaționale a Cititului Împreună 2018, eveniment aflat la a doua ediție națională, susținut de grupul „Citim Împreună România”.

Ziua Siguranței pe Internet va fi sărbătorită în 6 februarie. Sloganul acestui an, „Creează, conectează-te și respectă: Un internet mai bun începe cu tine”, pune accentul pe rolul fiecăruia dintre noi în realizarea unei experiențe digitale mai bune, prin abordarea cu respect a celorlalți.

Activitățile Bibliotecii sunt organizate în colaborare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, Departamentul Analiza şi Prevenirea Criminalității.

Articole din aceeasi categorie