Activitate de vacanţă la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” din Gherla

Elevii şi dascălii sunt în vacanţă, dar asta nu înseamnă că în învăţământ nu se întâmplă lucruri interesante.

La Gherla, în plină vară, în sala festivă a Liceului Teoretic „Ana Ipătescu”, elevii respectivei unităţi de învăţământ au prezentat, în cadrul unui inedit spectacol, poezii în limba franceză. Prilejul a fost vizita la Gherla a președintelui Asociației de Prietenie Nendaz – Gherla, Pascal Praz, care a dorit, cu ocazia deplasării în judeţul Cluj, să o premieze pe eleva Daria Mureșan. Eleva respectivă a obținut mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba franceză, după ce a câștigat premiul I la etapă județeană și a reprezentat cu succes Clujul în competiția națională.

Cu acest prilej, elevii claselor a V-a și a VI-a, pregătiți de prof. Anca Oltean, au pregătit un reuşit spectacol, în care au cântat și au recitat poezii, aplaudate de spectatori, elevi, părinți și cadre didactice aflate în sală. Totodată, eleva care a adus mândrie liceului gherlean a fost felicitată de directorul prof. Radu Ielcean și de viceprimarul Iulia Trif, prezentă la eveniment.

Pascal Praz a mulțumit copiilor că și-au permis puțin timp din vacanța de vară pentru a organiza mini-spectacolul și le-a oferit tuturor cadouri.

Din partea conducerii Liceului Teoretic „Ana Ipătescu”, directorul prof. Radu Ielcean a mulțumit oaspetelui elveţian – binecunoscut gazdelor prin desele vizite efectuate în ultimii ani la această şcoală – pentru vizită și amabilitate și i-a înmânat o diplomă de mulțumire pentru sprijinul acordat, dar și mapa cu lucrările simpozionului de matematică desfășurat recent, eveniment care, la ediția din 2015, a beneficiat de sprijin elvețian.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie