Acțiuni de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiștii Secției 4 Poliție și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Florești, au continuat acțiunile de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, respectiv a furturilor din auto, desfășurate în cadrul campaniei „Atenție la neatenție”.

Miercuri, 8 august, aceștia au organizat și desfășurat o acțiune de informare și prevenire a furturilor din autoturisme în parcările centrelor comerciale din cartierul Mănăștur și din Florești, dar și în parcările de pe principalele artere de circulație. Polițiștii au identificat multe autovehicule care aveau bunuri lăsate în interior, la vedere, o adevărată tentație pentru hoți.

În aceeași zi, polițiștii de proximitate din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar au derulat activități de informare și de prevenire a furturilor la unitățile medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca, unde au fost afișate mesaje informative.

Polițiștii au recomandat cetățenilor să fie prudenți, să nu își lase bunurile nesupravegheate și să sesiseze orice faptă ilegală.

D.S.F.       

Articole din aceeasi categorie