Acţiune în centrul municipiului Cluj-Napoca pentru impunerea legislaţiei rutiere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au organizat, în noaptea de 29/30 iunie, o acţiune preventivă, cu efective mărite, pe raza de competenţă.

Acţiunea, în care au fost angrenaţi poliţişti de ordine publică, poliţişti rutieri, criminalişti şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român, dar şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, s-a desfăşurat cu precădere pe străzile 21 Decembrie 1989 şi Dorobanţilor, zone în care au fost sesizate întreceri ilegale între autoturisme.

Potrivit unei informări a IPJ Cluj, în cursul acţiunii au fost constatate şi sancţionate 27 de abateri contravenţionale la regimul circulaţiei pe drumurile publice, valoarea sancţiunilor aplicate fiind de aproape 16.000 de lei. Poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi un set de plăcuţe de înmatriculare. Pentru diverse neconformităţi tehnice, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare. De asemeni, poliţiştii au constatat o infracţiune rutieră, fiind depistat un conducător auto care avea suspendat dreptul de a conduce.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie