Acţiune de colectare a deşeurilor elecrice şi electrocasnice la Gherla

Edilii municipiului Gherla doresc ca oraşul lor să fie cât mi curat şi ordonat. În acest sens, în ultima perioadă au luat măsuri de menţinere a curăţeniei pe străzi şi cartiere.

Sâmbătă, 15 iulie, între orele 9:00 şi 17:00, pe raza oraşului va avea loc o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi elecrocasnice. Vor fi amenajate mai multe puncte de colectare, „centrul” fiind pe strada Gelu, vis-a-vis de restaurantul „Conte”. De asemenea, maşinile de colectare vor circula pe străzile municipiului, adunând deşeurile electrice şi electrocasnice de la gospodăriile populaţiei. Vor fi colectate, pe lângă aceste aparate, şi baterii portabile şi industriale (non auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente. Toate acestea intră în categoria DEEE şi trebuie reciclate. Cu această ocazie se va organiza şi o tombolă, fiecare deşeu predat putând aduce o recompensă pentru gestul celor care sunt responsabili faţă de mediu.

În municipiul Gherla aceste acţiuni totdeauna s-au bucurat de receptivitatea populaţiei, responsabilă de menţinerea curăţeniei în gospodării şi pe străzile oraşului.

Sz.Cs.

Articole din aceeasi categorie