Acțiune de amploare a polițiștilor, la periferia municipiului Cluj-Napoca

Polițiștii au desfășurat o acțiune de amploare la periferia municipiului Cluj-Napoca, pe Calea Dezmirului și strada Platanilor, pentru creșterea siguranței cetățenilor, depistarea celor care  comit fapte ilicite și a celor care se sustrag cercetărilor, ori sunt urmăriți în temeiul legii.

S-a acționat în sistem integrat, fiind angrenați 34 de polițiști de ordine publică, investigații criminale, rutieri, criminaliști, luptători de acțiuni speciale, 10 jandarmi și 12 polițiști locali.

Potrivit IPJ Cluj, în cadrul acțiunii au fost legitimate 268 de persoane, șapte dintre acestea, bănuite de fapte ilicite, fiind conduse la unitatea de poliție.

Polițiștii au depistat un bărbat de 51 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit național. Cel în cauză are de executat un an de închisoare, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Gherla, pentru comiterea unui furt. Bărbatul a fost încarcerat la penitenciar.

Polițiștii rutieri au verificat 22 de autovehicule și au constatat două infracțiuni rutiere: conducerea unui vehicul fără permis și uz de fals.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie