Acțiune a Poliției, cu efective mărite, la Pata Rât

Peste 40 de polițiști și jandarmi au acționat joi, 9 august, în zona Pata Rât, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Șase persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni au fost depistate și conduse la sediul unității de poliție.

„În dimineața zilei de 9 august, polițiștii clujeni, împreună cu jandarmi, au acționat în zona Pata Rât pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea faptelor antisociale, a furturilor, a infracțiunilor comise cu violență. De asemenea, acțiunea a avut drept scop și depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracțiuni” – informează IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, s-a acționat în sistem integrat, cu efective mărite, la acțiune participând polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – secțiile 1-7, Biroul Rutier, Biroul pentru Centrul Universitar, polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ștefan Cicio Pop”.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 213 persoane și au fost verificate 26 de autovehicule. Șase persoane bănuite de comiterea unor fapte de tâlhărie și de tulburare a ordinii și liniștii publice au fost conduse la sediul Secției 7 Poliție. Polițiștii rutieri au constatat o infracțiune de conducere a unui vehicul, fără permis de conducere. De asemeni, au reținut permisul de conducere al unui conducător auto depistat sub influența băuturilor alcoolice și au retras un certificat de înmatriculare.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie