Acord româno-german de colaborare economică

Uniunea Națională a Patronatului Român (U.N.P.R.) a semnat recent, la Berlin, un acord de colaborare cu Der Bundesverband mittelständische Wirtschaft – Unternehmerverband Deutschlands e. V. (BVMW), cea mai mare organizaţie patronală din Germania.

Prin semnarea acestui acord, U.N.P.R. doreşte să se poziţioneze, drept un partener de încredere, pentru firmele româneşti care intenţionează să pătrundă pe piaţa germană, prin implementarea unui program de susţinere a operatorilor economici români. Acest program are drept obiectiv creşterea exporturilor româneşti.

Cu această ocazie, reprezentanţii U.N.P.R. împreună cu cei ai BVMW şi cu sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat au organizat evenimentul “Go Toghether, Grow Faster” (www.gotogethergrowfaster.com), un eveniment B2B care a avut drept obiectiv promovarea producătorilor români din industria textilă, pe piaţa germană.

Următoarea etapă a colaborării dintre cele două organizaţii patronale va consta în organizarea, în luna septembrie a anului 2018, a unui eveniment similar, în industria IT.

Articole din aceeasi categorie