Accident rutier mortal, la Dej. Două mașini răsturnate, la Someșu Rece

O femeie de 80 de ani, din Dej, a murit în urma unui accident rutier produs duminică, 10 septembrie, în jurul orei 17:40, pe strada Șomcutului, din localitate.

Potrivit polițiștilor, femeia, în calitate de pieton, s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului public, prin loc nepermis, când a fost surprinsă și accidentată mortal de un autovehicul condus de un bărbat de 69 de ani, din Dej.

Tot duminică, în jurul orei 10:00, un tânăr de 21 de ani, din Cluj, care conducea un autovehicul pe DJ 107 P, pe raza localităţii Someşu Rece, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat. Poliţiştii au constatat că tânărul nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului (concentraţie sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat).

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui tânăr de 25 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autoturism.

Și tot duminică, în jurul orei 15:20, o femeie de 59 ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107P, între localităţile Someşu Rece şi Someşu Cald, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă la stânga şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane, cu vârste cuprinse între 54 şi 64 de ani, din Hunedoara, pasageri în autoturism.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie