Accident rutier la podul IRA. Șoferul… nu avea permis de conducere

Cinci persoane au fost rănite duminică, 3 iunie, în jurul orei 17:00, în urma unui accident rutier petrecut pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Cluj-Napoca, în zona podului IRA.

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat care conducea un autoturism cu viteză neadaptată condițiilor meteo-rutiere, pe un carosabil umed, la trecerea de pe a doua bandă de circulație pe prima a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit de pe carosabil pe taluzul podului, ajungând într-o parcare situată în imediata vecinătate a podului, pe strada Hunedoara, unde a lovit un autoturism parcat. În urma accidentului, au fost rănite cinci persoane, dintre care două, grav.

„Cel care a provocat accidentul a fost identificat de polițiști la fața locului, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta nu este deținător de permis de conducere. Totodată, s-a constatat că se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat” – informează IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie