Accident rutier la Floreşti: două persoane grav rănite şi trei vehicule avariate

Două persoane au fost grav rănite şi trei vehicule avariate într-un accident rutier petrecut sîmbătă, 13 septembrie, ora 14:56, pe DN1 E60, pe raza comunei Floreşti.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 40 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Gilău înspre Cluj-Napoca, pe prima bandă a străzii, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulaţie, intrînd în coliziune cu un autoturism care circula pe aceeaşi Accident rutierdirecţie, pe banda a doua. În urma coliziunii, conducătorul autoturismului de pe cea de-a doua bandă a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul care circula din sens opus.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a celor doi conducători auto implicaţi în coliziunea frontală, aceştia fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe 1 Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale. Valoarea pagubelor materiale produse este de aproximativ 15.000 de lei.

Duminică, 14 septembrie, un motociclist a fost rănit într-un accident petrecut, la ora 13:45, pe strada Buftea din Cluj-Napoca.

Din primele verificări reiese că un conducător auto de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Buftea, la intersecţia cu strada Scorţarilor nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, intrînd în coliziune cu aceasta. În urma impactului, conducătorul motocicletei, un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, a fost rănit uşor” – a anunţat IPJ Cluj.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie