Accident rutier grav, la Câţcău. Patru persoane rănite şi patru vehicule avariate în accidente produse la Livada şi Jucu

O persoană a fost grav rănită în urma unui accident rutier petrecut marţi, 29 august, în jurul orei 8:50, pe DN1C, pe raza localităţii Câţcău.

Potrivit poliţiştilor, o tânără, în vârstă de 19 ani, din comuna Poiana Blenchii, judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Dej – Baia Mare, ar fi efectuat un viraj spre stânga fără a se asigura corespunzător şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere a firelor electrice şi cu gardul unui imobil. În urma impactului, conducătoarea auto a fost rănită grav.

În aceeaşi zi, în jurul orei 16:20, pe DN 1C, în localitatea Livada, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane şi avarierea a două vehicule.

„Conform primelor informaţii, un bărbat de 42 de ani, din Turda, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Gherla, înspre Cluj-Napoca, având alte preocupări la volan, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un autoturism oprit pe acostament. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a bărbatului de 42 de ani” – informează IPJ Cluj.

Şi tot marţi, în jurul orei 18:50, pe DN 1C, în localitatea Jucu a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a trei persoane şi avarierea a două autovehicule.

În acest caz, un bărbat de 48 de ani, din localitatea Bonţida, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cluj-Napoca, înspre Gherla, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat de 63 de ani, pe care l-a proiectat în şanţul de colectare a apelor pluviale. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a bărbatului de 48 de ani, şi a două femei, în vârstă de 63 şi 70 de ani, din localitatea Chiajna, judeţul Ilfov, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 63 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-au produs accidentele.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie