Accident grav de circulaţie, la Dej

Două persoane au fost rănite şi două vehicule avariate în urma unui accident rutier petrecut joi, 31 august, în jurul orei 16:50, pe strada Bistriţei din municipiul Dej.

„Conform primelor informaţii, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Uriului, ajuns la intersecţie cu strada Bistriţei ar fi efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din localitatea Cuzdrioara, care se deplasa pe direcţia Dej – Cuzdrioara, intrând în coliziune cu acesta. În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, s-a stabilit că şoferul de 64 de ani se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge” – informează IPJ Cluj.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a bărbatului de 64 de ani şi rănirea uşoară a unui bărbat în vârstă de 71 de ani, din localitatea Cuzdrioara, pasager în acelaşi autoturism. Pagubele materiale au fost estimate la 6.000 de lei.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie