A treia generație de absolvenți ai EMBA University of Hull Cluj

A treia generație EMBA University of Hull a absolvit cursurile școlii de business 100% britanice din Cluj-Napoca, ocazie cu care a fost organizată o ceremonie în Hull, în Marea Britanie. Festivitatea va fi urmată, în noiembrie a.c., de o ceremonie similară în România, la Cluj-Napoca.

„Absolvenții au avut ocazia să parcurgă, în decursul a 2 ani, 12 module, dintre care unul a avut loc în Marea Britanie, la The University of Hull. Cursurile au fost susținute de profesori internaționali de la aceeași universitate. Diploma de absolvire este internațională, acordată de University of Hull. Grupa de absolvenți este formată din 18 persoane care au poziții de top și middle management în domenii precum: financar-bancar, inginerie, tehnologie, IT, construcții, educație, medicină, consultanță etc” – informează UBB.

„Suntem foarte mândri de cea de a treia grupă a programului EMBA din Cluj-Napoca. Studenții au avut ocazia ca pe parcursul școlii să ajungă în Bahrain, Marea Britanie și Singapore – unde EMBA susține, de asemenea, cursuri – și au adus o abordare internațională în cadrul grupei. Suntem foarte mândri de eforturile și realizările lor în contextul unui program de excelență recunoscut la nivel mondial. Ei au fost cu adevărat o sursă de inspirație pentru toți cei cu care au intrat în contact” – declară dr. Andrew Taylor, directorul Transilvania Executive Education.

Alin Băiescu, unul dintre absolvenții acestei grupe, afirmă: „În timpul modulelor EMBA am avut acces la o gamă largă de instrumente: teorii economice, strategii de management, cunoștințe valoroase ale profesorilor noștri și experiențele profesionale ale colegilor noștri. Am avut cu toții șansa de a selecta orice ingredient pentru îmbunătățirea activităților noastre de afaceri sau manageriale. Acum vine timpul să le aplicăm. Trebuie să decidem care teorie economică, instrumentul financiar sau strategie managerială să se aplice, în ce proporție, când și în ce context. Managerul trebuie să facă toate acestea cu (aproape) niciun sprijin extern, pentru că este pe deplin responsabil pentru toate acțiunile și, în plus, pentru rezultatul final. Iar așteptările nu sunt deloc mici”.

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs și de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Din acest an, programul are două specializări, General EMBA și Tech EMBA, iar în funcție de acestea cursurile sunt: management general, mediul internațional de afaceri, consultanță, managementul proiectelor, economie, respectiv managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software și inovație.

În Cluj-Napoca, școala de business a fost lansată în 2015, printr-un parteneriat între The University of Hull, Universitatea Babeș-Bolyai, Banca Transilvania și Electrogrup. Transilvania Executive Education, organizația care derulează programul în România, este susținută de Camera de Comerț Româno-Britanică (BRCC), Camera de Comerț Româno-Olandeză (NRCC), Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Emerson.

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *