A II-a ediţie a Şcolii de vară în antreprenoriat, la USAMV Cluj-Napoca

În organizarea Departamentului de Ştiinţe Economice din cadrul Facultăţii de Horticultură a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, la Cluj-Napoca se desfăşoară, în perioada 13-15 iulie, cea de-a doua ediţie a Şcolii de vară în antreprenoriat.

Conform organizatorilor, evenimentul îşi propune „familiarizarea participanţilor cu o serie de aspecte aparţinând domeniului profesional specific Departamentului de Ştiinţe Economice (antreprenoriat în agricultură, dezvoltare rurală, turism şi alimentaţie publică)”. Selectarea celor 21 de participanţi, provenind din diferite regiuni ale ţării  (Horezu, Târgu Frumos, Rădăuţi, Săngeorz Băi şi Cluj-Napoca), s-a făcut în urma unui concurs de proiecte pentru elevi, vizând antreprenoriatul şi dezvoltarea comunitară, şi intitulat „O idee de afaceri cu potenţial de dezvoltare a propriei mele comunităţi!”.

În programul Şcolii de vară sunt incluse cursuri referitoare la marketing şi strategiile de afaceri, managementul proiectelor şi iniţiere în antreprenoriat, dar şi vizitarea unor obiective turistice locale.

M. T.

Articole din aceeasi categorie