A ieșit de la mall cu pachetele de carne de vită ascunse sub haină

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești s-au sesizat din oficiu și au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 56 de ani, care, în ziua de 1 martie, în jurul orei 15:00, ar fi sustras dintr-un centru comercial de pe raza comunei Florești mai multe pachete de carne de vită.

Potrivit IPJ Cluj, acesta a ieșit din magazin, trecând de casele de marcat, fără a achita contravaloarea produselor, în sumă de 1.614,5 lei, ascunzându-le în geaca cu care era îmbrăcat. După ce a trecut de casele de marcat, la ieșirea din magazin, bărbatul a fost oprit de un agent de pază care a depistat bunurile sustrase.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus, prin ordonanță, reținerea bărbatului pentru 24 ore, urmând ca aceasta sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și întocmirea propunerii de arestare preventivă. Bărbatul, din Cluj-Napoca, este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie