A fost modernizat laboratorul de informatică al Liceului pentru Deficienţi de Auz

Elevii Liceului Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca vor avea la dispoziţie un laborator de informatică modern, la finalul unui proiect desfăşurat de echipa unei companii IT din Cluj.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, laboratorul a fost renovat şi amenajat de voluntari din cadrul Betfair Romania Development, care au lucrat inclusiv la vopsirea pereţilor şi a podelei, au cumpărat birouri moderne şi scaune de birou, precum şi alte accesorii de mobilier. De asemenea, liceul a primit sistem desktop şi monitoare care să ofere o experienţă de învăţare plăcută pentru elevi şi să susţină parcursul lor educaţional.

Fondurile necesare au fost oferite, de asemenea, de angajaţi. În cadrul unui eveniment intern de strângere de fonduri, organizat în luna decembrie, echipa Betfair a strâns suma de 17.000 de euro. Tot angajaţii companiei au fost cei care au decis ca primul proiect implementat cu aceste fonduri să fie modernizarea laboratorului de informatică, urmând ca în viitor ei să lucreze şi la reamenajarea altor spaţii din cadrul unităţii de învăţământ.

“Am început împreună acest proiect în luna martie 2018 şi pe parcursul desfăşurării acestuia am aflat că avem toate calităţile necesare pentru a-l duce la bun sfârşit: un designer talentat, ajutor de nădejde din partea echipei de IT, voluntari implicaţi şi multă energie pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Cea mai mare satisfacţie a echipei Betfair Romania Development a fost să vedem încântarea elevilor care au intrat în laborator şi au descoperit pentru prima dată noile amenajări”, a declarat, potrivit comunicatului, Bogdan Tomşa, reprezentant al companiei şi cel care a condus echipa de voluntari.

De acest proiect vor beneficia aproximativ 220 de elevi ai liceului, începând cu clasele de gimnaziu şi până în ultimul an de liceu.

Betfair Romania Development este centrul de excelenţă în dezvoltare software al PaddyPowerBetfair în România şi a ajuns în prezent la peste 700 de angajaţi în birourile din Cluj-Napoca.

“Ca partener al autorităţilor locale şi al organizaţiilor non-profit, compania consideră că implicarea activă în comunitate este necesară constant, pe termen lung, şi la toate nivelurile, atât în companie cât şi în afara acesteia”, se mai arată în comunicat.

Articole din aceeasi categorie