A băgat doar… stâlpul de înaltă tensiune pe geam!?

Relatam, cu vreo două săptămâni în urmă, despre densitatea alveolelor ce deranjează circulaţia prin localitatea Gilău, cum ele devin obstacole în nopţile când nu sunt suficient de vizibile, despre numeroasele maşini trimise în service–uri în urma coliziunilor cu aceste insuliţe înşirate pe E60.
Revin şi-mi fac… autocritica, spunând că-s prea… puţine! Dacă aceste alveole se amenajau din sută în sută de metri, conducătorul autodubei Mercedes, cu remorcă, care venea din Germania şi mergea spre casă în Republica Moldova, nu crea marea panică familiei Zirbo din localitatea cu pricina.
Pentru că ieri la ora 12 şi 30 de minute, conducătorul auto care nu şi-a declarat nici identitatea lui şi nici a maşinii, (deoarece şi-a demontat urgent numerele de înmatriculare) fie din oboseală, fie din neatenţie, a părăsit carosabilul, rupând un stâlp de înaltă tensiune pe care l-a băgat pe geamul imobilului de la nr. 691, iar duba oprindu-se în casa de locuit a familiei E. Zirbo, de unde, cu cinci minute mai devreme, fiica proprietarilor plecase la cumpărături.
Şoferul şi însoţitorul său nu au trebuit să ajungă la urgenţă, decât la Poliţie, iar cei de la Electrica şi numeroasele servicii prin cablu asigurate abonaţilor din Gilău, au trebuit să intervină pentru a repune circuitele în funcţiune.
Deci şi de această dată discutabilele alveole nu şi-au dovedit eficienţa…
D. VATAU

Articole din aceeasi categorie