7.000.000

Zbor de linie Bratislava – Cluj-Napoca.
O premieră şi pentru Compania Wizz Air, care a organizat, ieri, la Aeroportul „Avram Iancu” o conferinţă de presă. Călătorul din România cu numărul 7 milioane a aterizat  la ora 14 şi, directorul general, domnul David Ciceo a subliniat faptul că în istoria sa de 100 de ani, Aeroportul a înregistrat 13.000.000 de pasageri. Iar Wizz a transportat, de la înfiinţare, … 7.000.000 de pasageri..
Aeronava care a adus pe fericitul câştigător al unui voucher pentru orice destinaţie doreşte, a inaugurat, de fapt, şi intenţia companiei de a deschide, în această primăvară, alte 3 rute permanente, spre Stockholm, Malta şi Larnaca.
„Compania Wizz Air” din România este în plină dezvoltare, a subliniat managerul general de comunicare, doamna Sorina Ratz. În acest moment există 6 baze principale în România, 750 de angajaţi şi 22 de aeronave noi şi moderne, care deservesc zboruri spre 40 de ţări. Sunt prevăzute noi şi noi rute low-cost, toate pentru a satisface cerinţele călătorilor, la cele mai înalte standarde de calitate şi la cele mai mici costuri.
De altfel, compania WIZZ se dezvoltă odată cu investiţiile în Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca,  firmă în care şi-au găsit un loc de muncă stabil peste 1500 de persoane, existând reale perspective pentru ca, şi în continuare, această importantă poartă aeriană a Clujului să crească în competitivitate.
Foto-text
    – r.v. –

Articole din aceeasi categorie