14 persoane reţinute de poliţiştii clujeni săptămâna trecută

Nu mai puţin de 14 persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni au fost reţinute săptămâna trecută de poliţiştii clujeni. Dintre acestea, opt au fost arestate preventiv, iar şase au fost plasate sub control judiciar.
Potrivit IPJ Cluj, persoanele reţinute sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, tâlhărie, loviri sau alte violenţe etc. Poliţiştii clujeni susţin că una dintre priorităţile din această perioadă vizează menţinerea unui climat de siguranţă, fiind luate măsuri ferme faţă de cei care încalcă legea. În acest sens, la data de 11 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au organizat şi desfăşurat o acţiune, cu efective mărite, pe raza de competenţă. Astfel, poliţiştii au acţionat în scopul descurajării comiterii de infracţiuni stradale, a furturilor din locuinţe, precum şi a transporturilor ilicite de mărfuri.
În acţiune au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul celorlalte secţii de poliţie urbane, poliţişti rutieri, precum şi poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida.
În cadrul acţiunii au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 7.000 de lei, majoritatea fiind pentru nerespectarea regimului rutier. De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere şi 1 certificat de înmatriculare.
C.P.

Articole din aceeasi categorie